BOSCH ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT Vantaa, Helsinki, Espoo ja koko Uusimaa

Myymme ja asennamme Bosch ilma-vesilämpöpumput Vantaan, Helsingin, Espoon ja koko Uudenmaan alueella. Opastamme myös käyttöönotossa.

Miksi valita ilma-vesilämpöpumppu?
Ilma-vesilämpöpumpun avulla lämmität kiinteistösi edullisesti ja ekologisesti ilmasta saatavalla energialla. Boschin valikoimasta löydät laadukkaan laitteen jokaiseen tarpeeseen. Toimimme Bosch -lämpömestarina, joten kauttamme saat ilma-vesilämpöpumpullesi kuuden vuoden täystakuun, sekä 10 vuoden kompressoritakuun. Ilma-vesilämpöpumppu on moderni ja kustannustehokas lämmitysratkaisu niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. 

Ilma-vesilämpöpumppu päälämmönlähteeksi
Nykyaikaisten ja innovatiivisten tuotteiden ansiosta Bosch ilma-vesilämpöpumput ovat varteenotettava vaihtoehto talon päälämmönlähteeksi. Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu myös hybridijärjestelmäksi vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Bosch ilma-vesilämpöpumppu soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin, eikä vaadi lainkaan kallioporausta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme lisää ilma-vesilämpöpumpuista. Voit myös tutustua Bosch ilma-vesilämpöpumppuihin sivulla www.bosch-climate.fi 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

LAADUKKAAT Bosch ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT Vantaan, Helsingin, Espoon ja koko Uudenmaan alueella

Tarjoamme laadukkaat Bosch ilma-vesilämpöpumput alueella Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Sipoo, Kauniainen, Porvoo ja koko Uusimaa.