ÖLJYPOLTINHUOLTO Vantaa, Helsinki, Espoo ja koko Uusimaa

Lämpöpalvelu M. Siltala tarjoaa öljypolttimien myynti- ja asennuspalveluita sekä öljypoltinhuoltoa vankalla ammattitaidolla Vantaan, Helsingin, Espoon ja koko Uudenmaan alueella. Myymme ja asennamme laadukkaat Oilon-öljypolttimet.

Öljypoltinhuoltoa suositellaan vuoden välein.  Oikeaoppisesti suoritettu öljypoltinhuolto minimoi poltinhäiriöriskin, lisäksi puhtaasti ja tehokkaasti polttava öljypoltin säästää öljyä. Säännöllisin väliajoin huollettu öljypoltin ei myöskään kerrytä kattilan palopinnoille haitallista nokikerrosta. Säännöllinen huolto lisää myös polttimen turvallisuutta. Öljypoltinhuollon yhteydessä tarkastetaan polttimen osien kunto, sekä mahdolliset öljyvuodon riskit. Vaaraa aiheuttavat viat ja ongelmat saadaan korjattua ajoissa ennen vahingon tapahtumista. 

Lämpöpalvelu M. Siltala on kokenut öljypoltinhuoltaja Uudellamaalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous öljypoltinhuollosta. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

ÖLJYPOLTINHUOLLOT Vantaan, Helsingin, Espoon ja koko Uudenmaan alueell AMMATTITAIDOLLA JA TURVALLISESTI

Öljypoltinhuolto alueella Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Sipoo, Kauniainen, Porvoo ja koko Uusimaa.